ВИ ГИ ПРЕТСТАВУВАМЕ

BYOTHEA

НОВА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИНИЈА НА ПРОДУКТИ ИНСПАРИРАНИ ОД ПРИРОДАТА ДА ЈА ИСТАКНАТ УБАВИНАТА

Купи BYOTHEA
ПРОИЗВОДИТЕ НА BYOTHEA НЕ СОДРЖАТ:
ПАРАБЕН
ПАРАБЕН
Хемиско соединение од синтетичко потекло кое најчесто се употребува како конзерванс кој може да предизвика иритации на кожата и алергиски реакции
.
ПАРАФИН
ПАРАФИН
Нафтен дериват, тоа е инертна и многу стабилна супстанца многу популарна во физиотерапијата и третманите за разубавување
.
ГМО
ГМО
Жив организам кој има генетски модифицирано потекло со помош на техники на генетички инжињеринг. Во ГМО се вклучени бактерии, квасеци, алги, растенија, риби.
СЛС/СЛЕс
СЛС/СЛЕс
Лорилсулфат натриум СЛС и лоретсулфат натриум СЛЕс, може да предизвика екстремна сувост на сензитивната кожа, делувајќи на протеините и на природната заштита на кожата.

КАТЕГОРИИ

Најдете го вашиот идеален производ за вашето лице и тело

ПРОИЗВОДИ